Pengikut

21 Disember 2010

Lama gilerrr..

Hahahahaha.. sgt lama untuk update citer terkini.. dah bersarang2 blog nie kalau sarang labah2.. giler kentang wei!!.. takper, pas nie update citer best kasi korang baca ek.. tungggggguuuuuuuuuuu...

17 September 2010

Akhirnya Penantian berakhir sudahhh....

Wahhh... tajuk entry dahsyat... hahahahaha...
Untuk makluman u ollss..
aku sudah selamat melahirkan baby boy seberat 3.6kg
pada 10/9/2010 bersamaan 1 Syawal 1431 (Jumaat) pada jam 4.07 petang secara normal..
normal yer u ollss..Alhamdulillah..hehehe..
Time kasih kepada semua keluarga yg setia menunggu di hospital mahupon di rumah..
Time kasih juge pade en suami yg menjadi peneman secara " bidan terjun "..
Nama diberi HAFIY SYAHMI BIN ABD HARES...

Akhirnya terjawab sudah pelbagai persoalan
sepanjang aku mengandung baby hafiy nie..
Sekarang aku sedang berpantang di KL (Rumah mak)...
dalam proses mengecikkan badan,
tapi tak taulah menjadi ke idak..
haahahahhaah..
tunggulah dalam masa 2 bulan lagik..
oklah, setakat nie jerk update tuk ari nie..

jumpa lagi..

20 Ogos 2010

37 weeks..

uikksss..
sungguh tak disangka,
aku sudah 37minggu..
biler2 saja baby dlm pewut nie nak kuar..
hahaaahhaha..
ari tuh 16/8/2010,
aku sudah berjumpa dengan doktor di hospital (appointment)..
dia ckp peluang tuk normal ada..
hehehehe..
30/8/2010 nie ada appointment lagi,
itupun kalau aku belum bersalinlah..
ikutkan due, aku dijangka bersalin raya ketiga
nanti (12/9/2010) tapiiii kalau boleh, biar lah
baby kuar cepat sbb aku sudah tidak larat...
Sangat mencabar dan menduga perasaan biler
pose tgh sarat nie.. hehehehehe..

eeee.. takutnyer nak bersalin normal niee..
first time lah katakan (padahal 2nd baby)
tak tau aku nak ckp apa..
just wait and see,
hopefully everything will be fine..
tak mo ada masalah apa2,
doakan yer kawan-kawan..

30 Julai 2010

34 weeks pregnant..

Fyi, aku sudah 34 minggu that's mean aku dah mengandung lebih kurang 8 bulan ++.. Setakat nie kesihatan masih ok, cuma biasalah bila dah sarat nie sakit skit2 tu biasalah.. Oooo, aku masih tak tau aku boleh bersalin secara normal atau tidak.. So kena tunggu jerlah time yang akan menjelang tiber tuh.. tapi 16/8/2010 aku ada appointment dengan pihak hospital sbb diaorang nak check sama ada aku boleh bersalin normal sbb masa bersalin anak pertama aku dioperate.. dan mengikut cakap nurse tempat klinik yang aku wat check up tuh, biler kandungan aku 38minggu berkemungkinan aku akan digesa bersalin (itu pun kalau aku tak bersalin lagik time tuh).. aku tak pasti kenapa (mungkin perlu tanya doktor hospital nanti)..
Korang nak tau tak perasaan aku sekarang nie tak tentu arah diibaratkan seperti akan melahirkan anak pertama .. chewwaahh.. sbbnyer aku mmg tak tau mcm mana kesakitan yang akan aku alami nanti.. masa time Safiyyah aku mmg serah diri jerk, sbb masa tuh baby songsang dan doktor terus bagi tarikh untuk dioperate.. dan skrang, potensi untuk normal tu ada so debarannyer lain mcm skit.. Nak tido pun, kekadang tak lena.. eeee..ngerrriii.. doa2kan aku yer kengkawan, harap selamat semuanyer..
Tempat berpantang.. of courselah pantang di KL.. ahahahaha.. tapi maybe lepas bersalin aku akan duduk dalam beberapa hari di sini sebelum pulang berpantang di KL.. ku idamkan saat itu (jaun dari kesibukan kerja dan tugasan hakiki).. huhuhuhu..
till then, jumpa lagik..

09 Julai 2010

Pekerjaan mak buyung... hahahahaha

Kalau u olls nak tau, inilah pekerjaan aku sejak seminggu nie.. ahahaaha.. menjahit manik di baju raya safiyyah.. (tak suprise dah baju raya safiyyah nie).. ooo.. no..no..no.. aku mmg dah awal2 tempah baju kurung safiyyah nie tau (actually, termasuk jugak lah baju kurung raya tuk haku!! huhuhuhu.. ceh! mcm boleh nak pakai..)dan inilah hasilnyer.. taddaaaaaaa... leher di baju telah siap tinggal tang tangan jerk nak dihabiskan.. and nexttt.. turn baju aku plak..



05 Julai 2010

Taska ooo taska..

Ari nie sangat senang aku hantar Safiyyah ke Taska..
korang nak tau kenapa..
sbb aku telah membuat janji yang aku akan bawak dia ke Jusco..
ooo.. dgn segera dia mengangguk kan kepala tanda setuju..
hahahahahaha..

Memula tuh kalau korang nak tau, dia nampak jerk taska tuh terus
dia ckp "mak.. (bahasa dia panggil aku, padahal aku bahasakan diri ibu)..
tak mo.. tak mo"..
"ibu nak gi work, petang nanti ibu dtglah amik safiyyah.. nanti ibu bawak
gi jusco ek, kita memain kat jusco ek"..
terus dia angguk kepala tanda setuju..
elok jer masuk taska, aku baringkan dia depan tv.. elok jer tak nangis..
kalau tak, aku nak keluar jer dia sudah melalak..
ari nie dia sanngggattt baik.. (itupun telah disogok dengan janji-janji manis.. huahuahuahua..)

p/s : petang nie mmg konolah bawak dia gi jusco.. aduaaaiiii.. Ari-ari janji camni mau bankrap makcik oiiiiii..

01 Julai 2010

Hari Pertama ke Taska..

Semalam Safiyyah last tinggal dengan pengasuh.. Tempoh jagaan dengan pengasuh nie dalam 9 bulan..
Pagi tadi aku telah masukkan Safiyyah ke taska Komuniti Penyayang, cubaan untuk menyuruh dia hidup berdikari.. kalau duk ngan pengasuh lelama, nanti dia akan menjadi semakin manja..
Semalam, masa amik dia.. MasyaAllah, mcm tau-tau jerk dia takkan datang lagik umah pengasuh tuh.. menangis tak henti-henti sampai aku kena berentikan kereta tepi jalan sbb dia dah mengamuk dalam keta.. susah giler nak pujuk..
Pagi tadi masa on the way nak hantar ke taska, reaksi dia mcm teruja campur takut-takut.. biler aku ckp aku nak pergi 'work', dia dah jadi tak tentu arah. dah start menangis.. tak sampai ati aku nak tinggalkan dia.. tapi nak tak nak aku keraskan ati, gi jugak kerja.. sampai ofis terus call taska, diaorang ckp dia dah ok.. takder nangis2 dah..
Kejap lagik, aku nak pegi amik dia.. erm, mcm manalah dia skrang yer.. boleh ke dia berhadapan dengan kawan - kawan seusia.. hopefully, dia pandailah menyesuaikan diri dengan situasi baru..

25 Jun 2010

Tidak sihat..

ooo.. sudah hampir seminggu aku tidak sihat..
batuk + selesema..
sib baik tak berjangkit dengan safiyyah..
kalau tak sian dia..
oooo.. aku tak larat sangat..
tidur ku terganggu... badan ku terasa lemah..
tapi apakan daya, kerja tetap kerja..
hanya tuhan jer yang tau..
tak sabar nak tunggu sihat semula...
doa-doakan yer..

18 Jun 2010

Cara princess tido.. huhuhhu

Ini kejadian petang semalam.. lepas balik kerja, mcm biasalah Safiyyah akan suruh aku bukak kan vcd ultraman taro.. aku layankan ajer, then aku terus kemas umah... Lelama tuh aku rasa lain jerk, patutlah senyap rupanyer princess sudah tido lah.. penat sangat agaknyer.. sian dia.. tapi aku tak boleh blah dengan cara dia tido semalam.. sangattttt comel persis gaya mak aku sedang tido.. hahaahahahahaha.. (gambar dibawah bukan lakonan tau, ini reallll punyerr!!)


Ibu dan anak..

Saje jerk nak tayang keakraban si ibu dan si anak.. hehehehe.. Walaupun princess aku nie sejibik sejibon muka ayah dia tapiiiiiiiiiiiiii dia tatappp akrab dengan ibunyerrr.. huhuhuhuh... Kami adalah kawan baik!!..:p



Birthday yang telah berlalu.. heheheh

Oooo.. skrang baru aku berkesempatan untuk mengupload gambar sekitar harijadi aku yang dah lepas (6/6/2010)... aku yang telah di'celebrate'kan secara sederhana oleh family tersayang.. Terima kasih pada mak telah sponsor Pizza Hut (tukang order adalah aku and my 2nd sis).. ehehehe.. tak lupa jugekkk pada suami tercinta yang juga telah meng'sponsor'kan favourite kek dari Secret Recipe... Choclate Indulgence.. fullaweeehhh.. terliurrrr.. Lihat gambar jer lah yer..
(gambar aku potong kek telah dicensoredkan, so tidak boleh disiarkan di blog ini yer.... huhuhuhu)

Cuba anda kira lilin kek di atas.. hehehehe


02 Jun 2010

Selamat Hari Jadi.. Suamiku..

Selamat Hari Jadi buat suami yang tersayang.. (1 Jun 2010)
Semoga sentiasa berada dalam keadaan yang sihat dan bahagia hendaknya..
Maaf takder apa yang dapat diberi,
hanya kasih sayang yang dapat kitaorang bagi buat masa nie..
heheheh (malu jerk)..
eh.. eh.. anggaplah baby yang bakal lahir nanti,
sempena hadiah harijadi jugak..
boleh?!!..
heheheheh..

I LOVE YOU.. sayang..

25 Mei 2010

Detail Scan

Semalam kitaorang (Me, Hubby & Safiyyah) pegi for detail scan
kat Mahkota Medical Centre, Melaka..

Hajat dihati nak scan 4D,
sbb masa time safiyyah dulu aku sangat2 kempunan
sbbnyer masa nak scan 4D safiyyah
doktor cakap rugi kalau scan 4D sbb baby tak nak pandang mukanyer..
rasanyer ada dkt 3 kali aku cuba untuk scan 4D masa time safiyyah dulu..
akhirnyer kempunan jugak..

So kali nie nak cuba lagik untuk scan 4D nie..
Alhamdulillah, hasilnyer menjadi..
walaupun baby sangat-sangatlah aktif
(berpusing-pusing sambil melarikan mukanyer, hehehehe)
tapi dapat capture jugak muka dia dari tepi..
oooo.. sungguh2 terharu..

ooo.. sebelum tu doktor buat detail scan dulu,
amik ukuran kepala, ukuran badan, berat baby (baby sudah 714gram)
dgr jantung baby, tgk tali pusat,
tgk keadaan plasenta aku
(oo.. buat masa nie uri masih dibawah tapi
masih belum menutupi ruang keluar baby tuh ..
dah tak igt apa namanyer)..
aku kena buat scan
(repeat scan @ 32minggu, dah buat appointment pun)
utk ketahui keadaan uri nie..
hopefully uri takkan menutupi
keseluruhan ruang sbb
kalau tutup chance untuk
aku bersalin normal sgt2lah tipis,
senang citer mmg takder langsung..
confirm kena operate jugak..

Kalau korang nak tau
jantina pun kitaorang dah tau..
heehehe..
tapi
nak confirm kena tunggu
next scan
pada 24/7/2010 @ 32minggu..

khas untuk korang.. my second baby..
(tak banyak gambar sbb doktor banyak bagi yang video)

video

12 Mei 2010

makeup..

ujung minggu lepas, aku buat 5S dalam umah aku.. abis barang2 yang aku buang.. maklumlah, nanti perut makin besar, tak larat lak nak mengemas, nak tunggu lepas bersalin nanti, mmg ari2 aku sakit mata tgk keadaan umah.. 5S nie bukan tuk barang2 umah jerk, siap barang2 makeup aku pun yang lelamer tuh aku buang..


nak jadik citer, masa aku tgh belek2 barang makeup tuh, anak aku dtg.. dia dok main2 ngan makeup aku tuh (tapi yang nie barang makeup yang elok tau, bukan yang aku nak buang tuh).. pastu dia bukak penutup lipstick tuh, dia mintak aku pakaikan.. so, aku pun letak skit lipstick kat bibir dia.. tetiber jer rasa cam comel jer budak nie kalau aku makeupkan.. so apa lagi, aku pakai kan safiyyah eyeshadow, bubuh blusher, lipstick ngan celakkan kening skit..
dan hasillnyerrrr......... tadaaaaaaaaaa

biler aku suh posing, tgk arr.. siap lentok kiri kanan..
geli hati jerk.. ala2 model gitu..

30 April 2010

Sudah besar..

Dah lama rasanyer tak update kisah pasal anak dara ku ini.. hehehe.. Umur dia pun dah 2 tahun sekrang nie.. Apa perkembangan dia skrang nie ek.. nak tau tak?

Dia sudah pandai membaca buku.. tapi biler baca buku, dia cakap bahasa dia arr.. aku sendiri tak paham

Sudah pandai nak mendukung baby.. Pengasuh dia ada cucu kembar, so dia kalau nampak baby, mmg cukup suker nak dukung baby tuh..

ooo.. Sudah pandai bermake up yer tuan puan.. hahahaha.. suka amik bedak compact aku, then dia touch up kat muker dia..

Sudah pandai marah-marah... isk.. ikut perangai saper nih?!! :P

Lagi satu sudah pandai nakkan sesuatu barang kalau dia dah suker.. kalau pergi shopping complex ker, kedai runcit ker even pasar malam pun mesti kena beli barang mainan tuk dia.. then biler dah dpt mainan dia akan ckp "yeaayyy"... huhuhuhu.. anak ibu..

Time tido sangatlah lasak.. dia sudah men'conqurer' satu katil.. sampaikan aku kena tido tepi penjuru katil sbb dia sgt marah kalau dia tgh tido dan nak 'pusing2 katil' ada gangguan.. biasanyer dia akan ckp "teeppiii aarrrr

Suka menyibuk.. hahahaha.. mana ada aku, situ mesti ada dia.. even aku tgh masak pun, dia mesti duk kat dapur gak..

Sangat sukerrr citer upin dan ipin - pengembaraan bermula.. 100 kali kalau dipasang pun tak jadi masalah.. asal bangun pagii jerk, dia akan ckp 'nak pin.. pin.. pin'... yang naik muak, aku ngan ayahnyer lah.. tapi sbb sayang kan anak punyer pasal.. layankan sajer arrr..

Kalau dia ada kat umah, confirm citer lain tak boleh tgk.. balik2 citer kartun.. balik2 citer kartun.. asyik2 astro ceria.. berulang2 tgk hagemaru, fukuchan, ultraman cosmo, detective conan.. boringgnyerrr..

oooo... sudah pandai nak ikut kemana saja org pergi.. tak kire saper.. dia akan ckp "nakkkk ituttt".. hahahaha.. sangat comel arrr biler mulut kecik itu berckp..

ooooo.. kalau nak citer perkembangan dia mmg banyak arrr.. macam2 gelagat budak kecik ini yang bikin aku gelihati dan baran.. hahahahahaha.. tapi apa2 pun dia tetap anak kesayangan kami berdua.. Caaayyyyaaanngggg fiyaaaahhh..

Ini muka yang paling baru sekali .. sudah pandai berposing yer tuan/puan.. ahahaaha...

23 April 2010

Final Exam

Hari ini aku ada first paper untuk final exam semester nie..
Hopefully untuk 4 paper semester nie,
aku dapat jawab dengan sebaik2nyer..
Wish me luck yer..

22 April 2010

Al-Fatihah

Al-Fatihah untuk allahyarham Jafri @ Jefri Dollah.
Beliau telah meninggalkan kiter semua sekitar jam 11.00 pagi tadi (22/4/2010)..
Arwah abg Jef ialah salah seorang pemandu di tempat kerja aku..
Semalam arwah terlibat dengan kemalangan (moto dengan moto),
tapi masa aku sampai ofis pagi tadi diaorang
citer keadaan arwah stabil dan aku tak sangka arwah meninggal dunia ari nie..
skrang nie pun aku masih terkejut..
tapi apa-apa pun ajal maut ditangan tuhan..
tiada siapa yang boleh mempertikaikannyer..
sama-samalah kita membaca al-fatihah..
semoga roh beliau dicucuri rahmat..
Amin..

20 April 2010

Cuti balik Bandar... hehehe..

Last week ari khamis, aku ngan safiyyah balik KL ditemani my second sister.. dia dtg ari rabu tuh tuk temankan kitaorang balik ke KL.. almaklumlah, bila safiyyah dah besar nie, perangai dia tak boleh nak jangka.. aku risau masa aku tgh drive nanti dia buat perangai nak duk kat seat pemandu.. abis arr.. tapi sib baik time balik KL tu, dia sudah tido.. tak tertahan2 mata dia.. sekejapan tido.. hahahaha.. tapi sebelum tuh kitaorang berjalan ke JJusco Melaka yang baru tuh.. saja bawak adik aku jejalan... member siap borong 4 pasang kasut tau!!.. hahahaha.. diulang lagik 4 pasang.. lepas makan di Jusco baru kitaorang gerak balik KL, time tuh kalau tak silap aku lebih kurang dalam 1.45 ptg.. Malam tuh, spend time with family lah.. tak kemana2 pun.. soknyer,
Jumaat.. aku and my sista (yg second and third) plan nak gi karok.. hahahah.. (tak padan ngan mengandung kan!!) tapi petang tuh, aku amik mak and sista kat LRT sentul then mak nak singgah umah wan (my grandmother) tuk hantar something lah.. so lepas settle sumer dalam kol 8 malam kitaorang pun kuar.. ooo.. my princess tinggal ngan wan dia arrr.. mana leh join, no..no..no.. (budak kecik tok leh ikut arr).. diaorang suggest karok kat Superstar, Wangsa Walk.. so aku pun ok sajork.. oklah gak, sound pun ok jugak..
Sabtu - nothing to do.. aku tunggu kat umah jerk.. mak and my princess gi umah wan .. kalau u olls nak tau, umah grandmother aku tuh dkt jerk ngan umah.. kena naik jejantas tuk ke seberang sbb bawah jejantas tuh ada highway nak ke kuantan.. paham ker?.. aahaaahah.. tah apa2 aku ckp nie.. sampai ke ptg tak wat per2.. malam - time go to giant (shopping)..
Ahad - time to go back... tapi gerak dari KL dalam kol 5.00 sampai umah dalam 6.45 ptg cenggituh.. tapi tak rehat nookss.. dalam kol 8 tuh amik adik ipar di Melaka sentral sbb sok dia nak interview SPA.. then balik dari amik dia, kitaorang angkat batu bata yang bersepah2 kat dpn umah.. ooo tang ini aku akan citer next entry ek.. TUNGGGUUUUUUUUUUUUU.. .

12 April 2010

Happy Birthday Princess!!

Semalam 11/4/2010.. princess kitaorang dah 2 tahun.. tak sangka kan, Lagi 5 bulan princess nie akan jadi kakak pulak.. lagiiiiii tak sangka kan.. hehehehe.. citer pasal semalam, sebenarnyer tak de celebrate apa-apa pun.. kitaorang dah celebrate kan seminggu lebih awal lagik kat kampung Safiyyah di KL nun.. sbbnyer dah kebetulan balik KL masa tuh, so aku terpikirlah nak celebrate b'day Safiyyah dengan family ku di KL.. Kalau nak tau, awal-awal lagik dah warning diaorang, jgn lupa bagi hadiah kat Safiyyah nanti.. Yang kelakarnyer, dia boleh taknak tiup lilin, mcm scary jerk lilin tu dia pandang.. memula mcm xcited tgk kek tuh, tapi biler dah dinyalakan lilin atas kek then nak suh dia tiup, terus dia menangis.. tah apa yang dia takut pun tak tau lah.. puas pujuk suh dia tiup lilin tuh, tapi dia tak mo.. Akhirnyer, terpaksalah ibunyer yang gumuks tiup lilin, oklah tu bagi pihak lah kan.. Hahahaha.. tapi biler time nak bukak hadiah, bukan main xcited lagi anakku sorang nie dapat mcm2 hadiah, siap tak bagi org sentuh hadiah yang dia terima.. even majlis dia takderlah beria sgt, sederhana jerk tapi aku sgt happy sbb sumer ahli keluarga aku turut serta.. tgklah gambar-gambar gelagat bday girl ni ek..


p/s : Gambar masa dia menangis tak sempat nak amik, sibuk memujuk si kecik nie..

09 April 2010

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD




1. Thank and link the person that gave you the award

Terima kasih Kak Farhana http://anafarha.blogspot.com

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

a) Kak Farah

b) Kak Zie

c) Ct Rohani

d) Rokiah a.k.a Adik

e) Limy a.k.a Mimie

f) Maisura (My auntie muda dari aku.. heheheh)

g) Kak gee http://pyngees.blogspot.com

h) Kak mask

i) Kak Ceni

j) Kak Selly

k) Ima

l) Kak Kham

m) Kak Farhana

n) Kak Zura

0) Kak Nad

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

Belum lagik.. akan diusahakan

4. State 7 things about yourself

a) I'm a wife to En. Abd Hares Ismail..

b) I'm a mom to Hannah Safiyyah Abd Hares..

c) I'm a semi-government servant..

d) I'm pregnant now..

e) I'm stress now cause exam will coming soon

f) I'm beautiful and kindness (oppss..)

g) I like pink and purple colours

Nah, saper ada nama diatas sila-silakanlah buat tag nie.. hahahaha

Ikea.. here we come..

Last weekend kitaorang balik kl..
so dah alang - alang ada kat KL aku teringin nak gi Ikea..
dah lama sangat tak kesana..
boleh jugak bawak safiyyah jejalan..
Adalah juga sambar skit2 barang ikea tuk dibawak balik ke Melaka..
so, tgk gambar jer lah ek..
takder apa yang nak di story kan sgt..

31 Mac 2010

TAG

aku ada 2 tag yang masih belum aku amik..
sori yer kawan-kawan..
biler aku ada masa nanti..
confirm aku buat..
Sgt busy dan aku sendiri takder masa nak update blog..
dengan exam lagi 2-3 minggu akan aku hadapi,
dengan perut yang semakin membuncit
(membuatkan aku ilang nafas kejap.. hehehehe),
dengan keadaan-keadaan yang memaksa aku
tidak dapat mengemaskini blog ini..
SORI YERR.. ADA MASA AKU UPDATE..

25 Januari 2010

First story in 2010

erm.. actually aku sgt malas untuk menulis.. adakah kerana disebabkan 'pembawakan' yang aku alami skrang nie.. hahahahah.. aku takder announce apa2 pun dalam blog nie kan.. tau2 dah 'preggy'.. hehehehe.. itulah, awal januari ari tuh, aku mmg dah agak aku nie mcm mengandung.. sbbnyer simptom-simptom awal mengandung tu dah aku alami.. aku sering sesak nafas (mcm nafas pendek, selalu mengah2), masa tu aku igtkan badan aku dah naik sbb tu aku selalu mengah2, tapi mcm kerap sgt lak mengah2 tu, then dkt b**a** aku mcm sakit jerk.. masa tu diamkan lagik, then tekak nie kerap cam loya, (pernah jugak muntah).. dah sahlah, mmg aku mengandung tapi aku nakkan kepastian so aku pun belilah 'pregnancy test'.. tak dan nak tunggu pepagi, malam tu jugak aku wat.. DAH SAH!.. POSITIF!.. tak taulah sbb dah lama sgt ker camner, aku leh xcited sambil lutut menggigil cam nak sambut first baby lak.. girang tul dalam hati nie tuhan jer yang tau.. so, Safiyyah dah dpt member baru.. InsyaAllah on Sept, 2010.. Doakan kesihatan kami yer..
Sbenarnya, banyak lagi cerita yang berlaku sepanjang januari 2010 nie.. Birthday mak kesayangan aku pada 4 januari ari tuh.. just sambut sederhana jer.... pastu, paksu pun selamat menamatkan zaman bujangnya dalam umur 32 tahun dengan isteri yang sgt comel, Pn. Lily Jamaidah pada 2 Januari (nie belah kitaorang, belah lelaki.. belah pompuan dah dibuat pada 26Disember ari tuh di perak!).. walaupun wedding diaorang sgt simple tapi mmg meriah..
Apa lagik ek, oo ye.. aku pun dah start kelas balik nih.. so makin padatlah aktiviti aku.. tapi biasalah kekadang belajar time dah jadi isteri dan ibu nie sgt2lah mencabar.. selalu esok nak exam, ari ni lah terkocoh2 bangun pepagi nak study.. hahahaha.. pada sesiapa yang dah biasa alami tu, pepaham jerlah ek.. hehehehe..

13 Januari 2010

Welcome 2010

masih tak terlambat lagik aku nak wish kat u olls
HAPPY NEW YEARS...

Hares & Sue

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

The Journey of Suliana Shah. Design By: SkinCorner