Catatan

Tunjukkan catatan dari 2012

Citer tentang kakak..

Imej
Dah lama tak update pasal anak-anak... Meh sini aku citer tentang kakak yang sudah pun berumur 4 tahun.. pejam celik pejam celik dah besau anak ibu .. dah nak jadi anak dara.. Untuk pengetahuan korang, kakak dah pegi sekolah tadika sejak Januari lepas.. Alhamdulillah, sejak pegi sekolah nie dia dah belajar banyak perkara.. sekarang nie dah reti baca skit2, mengeja pun dah pandai.. tapi biasalah still merangkak lagi.. baru 4 tahun dowh, toksahlah nak harap dia dpt catch up sumer yang cikgu dia ajau kan.. takper dia pun ada lagi 2 tahun untuk siap sedia sebelum menjejakkan kaki ke darjah satu..
Tapiiiiiii... adalah perangai dia yang kekadang buat aku jadi mcm raksasa kat umah tuh.. dah pandai nak melawan ckp kiter.. kalau aku dah tersalah ckp ker pandailah dia meng'sound' aku ... ceh!!.. pastu dah pandai ckp aku GEDIK kalau apa aku buat bagi dia marah.. amboi..amboi..amboi.. ooo anak.. mmg hilang sabar dibuatnyer.. itu belum lagi dia bercakap mcm mak nenek.. membebel tak berhe…

Kembali Menjengah..

ooo.. rindunyerrr dgn blog nie.. harap sgt dpt menulis semula.. bila lak ada masa nak mengadap blog nie... hehehehe..