Pengikut

27 Julai 2009

CANCELLL!!...

Remember tak dalam N3 lepas, aku ada sebut ttg nak dinner dgn my school freinds (and i've been excited about it!!..) but suddenly yesterday it have been cancelled in last minute.. i got the sms bila dah nak siapkan my daughter.. (and i'm very sad.. very.. very.. sad)... but we all don't have no choice.. must accept it.. what to do... Lepas nie mcm susah jer nak join sbb jauh... (sorry, kawan2)... kalau panjang umur boleh jumpa lagi.. Will miss u all!!...

17 Julai 2009

Almost 1000... Nak hadiah tak?..

Sila lihat di sebelah kanan anda.. Almost reader blog ini hampir 1,000.. Jika anda adalah pembaca yang ke-1,000.. sila print screen dan hantarkan kepada saya yer.. sulianah@gmail.com.. Nak hadiah tak?.. Hadiah yang sangat menarik untuk anda pembaca ke-1,000 sedang MENANTI...

CUBA TEKA??!!

Hellooo kawan-kawan, kalau u all rajin pe kata jawablah soalan pop kuiz nih.. Hannah Safiyyah nie ikut muka saper ek?.. Disertakan sekali gambar ibu & ayah waktu kecik2 (ala-ala waktu baya safiyyah).. Jawab yer, jgn tak jawab..


YAHOOOOOO!!...

syoknyer.. sabtu dpn we all (geng's tingkap) akan berjumpa lagi.. kali ini bukan dibuat dirumah imah but we all akan have a dinner at kunang-kunang restaurant.. hehehe.. tapi yang paling best.. sorang lagi rakan iaitu huda dan anak-anak akan join us.. (Wah, bertambah lagi ahli keluarga kitaorang yang besar nih).. tunggu di entry yang akan datang yer.. TUNGGGUUUUUUU!!!!...


Terpaksa upload dua gambar hini kerana anak si Siti ada dua orang,

anak Imah lak mcm biskut, kejap ada kejap takder.. hehehe


13 Julai 2009

Gathering a.k.a Perjumpaan

Petang sabtu lepas, kitaorang buat gathering a.k.a perjumpaan rakan-rakan kelas 5 Amanah (SMSG).. but, it just for "geng tingkap" only.. heheehe.. (sbbnyer, dulu kitaorang nie sumer duduk dkt dgn tingkap kelas).. Erm, best bangat.. Ada yang makin mengembang, almaklumlah dah jadi ibu.. (termasuk aku ler tu) ye tak?.. tapi yang mengkonpiuskan ada gak yang belum kahwin tapi mengembang gak.. erm.. ada sesaper nak jawab?.. hehehe.. Mcm-mcm citer yang diborakkan.. dari petang sampailah ke mlm tak abis2 bercerita.. sib baik para suami memahami ek.. disebabkan terlalu leka nak bercerita (dan mendengar org cerita).. lupa plak nak amik gambar byk2.. hehehe.. so.. adalah sikit tuk kenang-kenangan and for u all to see it..

Ini Mahfuzah and her son..

This is ME with my daughter - Hannah Safiyyah

Ini anak dara sunti - mimie @ Limy dan Fizah

Tah gambar saper yang dia nak amik tuh!!...


Limy ngan anakku..

Siti with family accept her husband..

10 Julai 2009

Gelagat si shomeellll di suatu petang..

Tgklah reaksi si Hannah Safiyyah nie.. Perkembangan dia sekarang nie, mulutnyer... sangat2lah becokk (oopppsss... tapi hanya becok di dpn ibu & ayah nyer saja yer, dpn org ramai.. mintak maap..) yang nie reaksi dia biler dipakaikan Cermin Mata Esprit ibunyer.. Punyalah shommmelll.. oklah tuu .. Like Mother Like Daugther.. (Sila abaikan baju yang sedang anakku pakai hini.. hehehe.. baru lepas amik dari umah pengasuh.. so terus pakai baju tido)..

Ini gaya pakai cermin mata sambil berdiri ek..


"Camno nak pakai benda ni..nih?"

"ibu.. pakainyer camni ker?"

"Cantik tak?"

Ini posing ala-ala model gitu..


Nampak gigi dua batang
(actually, gigi dah ada 4 btg, yang bakal tumbuh belah atas 2 btg, belah bawah pun 2 btg)


Hares & Sue

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

The Journey of Suliana Shah. Design By: SkinCorner