Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2010

First story in 2010

erm.. actually aku sgt malas untuk menulis.. adakah kerana disebabkan 'pembawakan' yang aku alami skrang nie.. hahahahah.. aku takder announce apa2 pun dalam blog nie kan.. tau2 dah 'preggy'.. hehehehe.. itulah, awal januari ari tuh, aku mmg dah agak aku nie mcm mengandung.. sbbnyer simptom-simptom awal mengandung tu dah aku alami.. aku sering sesak nafas (mcm nafas pendek, selalu mengah2), masa tu aku igtkan badan aku dah naik sbb tu aku selalu mengah2, tapi mcm kerap sgt lak mengah2 tu, then dkt b**a** aku mcm sakit jerk.. masa tu diamkan lagik, then tekak nie kerap cam loya, (pernah jugak muntah).. dah sahlah, mmg aku mengandung tapi aku nakkan kepastian so aku pun belilah 'pregnancy test'.. tak dan nak tunggu pepagi, malam tu jugak aku wat.. DAH SAH!.. POSITIF!.. tak taulah sbb dah lama sgt ker camner, aku leh xcited sambil lutut menggigil cam nak sambut first baby lak.. girang tul dalam hati nie tuhan jer yang tau.. so, Safiyyah dah dpt member baru.. Insya…

Welcome 2010

masih tak terlambat lagik aku nak wish kat u olls HAPPY NEW YEARS...