Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2010

Tidak sihat..

ooo.. sudah hampir seminggu aku tidak sihat.. batuk + selesema.. sib baik tak berjangkit dengan safiyyah.. kalau tak sian dia.. oooo.. aku tak larat sangat.. tidur ku terganggu... badan ku terasa lemah.. tapi apakan daya, kerja tetap kerja.. hanya tuhan jer yang tau.. tak sabar nak tunggu sihat semula... doa-doakan yer..

Cara princess tido.. huhuhhu

Imej
Ini kejadian petang semalam.. lepas balik kerja, mcm biasalah Safiyyah akan suruh aku bukak kan vcd ultraman taro.. aku layankan ajer, then aku terus kemas umah... Lelama tuh aku rasa lain jerk, patutlah senyap rupanyer princess sudah tido lah.. penat sangat agaknyer.. sian dia.. tapi aku tak boleh blah dengan cara dia tido semalam.. sangattttt comel persis gaya mak aku sedang tido.. hahaahahahahaha.. (gambar dibawah bukan lakonan tau, ini reallll punyerr!!)

Ibu dan anak..

Imej
Saje jerk nak tayang keakraban si ibu dan si anak.. hehehehe.. Walaupun princess aku nie sejibik sejibon muka ayah dia tapiiiiiiiiiiiiii dia tatappp akrab dengan ibunyerrr.. huhuhuhuh... Kami adalah kawan baik!!..:p



Birthday yang telah berlalu.. heheheh

Imej
Oooo.. skrang baru aku berkesempatan untuk mengupload gambar sekitar harijadi aku yang dah lepas (6/6/2010)... aku yang telah di'celebrate'kan secara sederhana oleh family tersayang.. Terima kasih pada mak telah sponsor Pizza Hut (tukang order adalah aku and my 2nd sis).. ehehehe.. tak lupa jugekkk pada suami tercinta yang juga telah meng'sponsor'kan favourite kek dari Secret Recipe... Choclate Indulgence.. fullaweeehhh.. terliurrrr.. Lihat gambar jer lah yer.. (gambar aku potong kek telah dicensoredkan, so tidak boleh disiarkan di blog ini yer.... huhuhuhu)
Cuba anda kira lilin kek di atas.. hehehehe

Selamat Hari Jadi.. Suamiku..

Imej
Selamat Hari Jadi buat suami yang tersayang.. (1 Jun 2010) Semoga sentiasa berada dalam keadaan yang sihat dan bahagia hendaknya.. Maaf takder apa yang dapat diberi, hanya kasih sayang yang dapat kitaorang bagi buat masa nie.. heheheh (malu jerk).. eh.. eh.. anggaplah baby yang bakal lahir nanti, sempena hadiah harijadi jugak.. boleh?!!.. heheheheh..
I LOVE YOU.. sayang..