Pengikut

25 September 2011

ooo.. berjumpa dengan Maria Elena..

Korang tau semalam aku jumpa dengan retis fofularrr.. Maria Elena ..
face to face ...
giler wei..
siap aku beraya kat umah dia lagi tuh..
hahahahaha..

.......................







.........................................














......................












tapi sayangnyer aku jumpa dia dalam MIMPI JER...
Sungguhhh...
walaupun dalam MIMPI..
muka dia tatap cantik gitewww.. ;p

21 September 2011

Takdapatnakupdateblogsbbexamdahnakdekatjadikenastudylebihskit

Assalamualaikum..























































































































































tuan rumah takder arr..................................
























































































































































leh masuk ke tak boleh nie?...........................







































































































































p/s: takperlahkalaukorangnakjengukbolehajer..blognietakderhantupun.. kui..kui..kui

10 September 2011

Darah Tinggi!!!...

Sejak hari selasa lepas kepala aku sakit teramat2, bahagian leher pulak mcm kena cekik je rasanyer dan dada aku rasa mcm sebu.. susah tul nak bernafas2.. biler tarik nafas dalam2 baru rasa cam dapat oksigen... Sebenarnyer sebelum2 nie lagik aku dah rasa mcm nie tapi masih boleh bertahan tapi minggu nie rasa mcm teruk sgt sampai aku amik 3 biji pain killer dalam satu hari pun masih tak leh nak baik sakit kepala aku nie..

So semalam ajak En. Suami gi klinik.. doktor just ckp darah aku naik skit (141/93).. tapi sbb umur masih muda so masih ok lagik.. dia kata jangan risau.. perlu banyakkan berehat.. jangan stress2, jangan pikir banyak2.. even nak wat kerja rumah pun tak perlu.. harus berehat.. Aku mmg dah agak mcm simptom darah tinggi sbb masa pantang anak pertama, darah aku pernah naik dan simptom yang aku alami skrang sama mcm dulu tuh.. cuma dulu aku rasa aku leh tahan, tapi sekrang mmg surrender lah..

Aku tak pasti sbb apa darah aku naik tapi yang boleh aku agak skrang sbb dah nak exam so aku sgtttttt stress.. biasalah, aku kan suka wat kerja last minute.. dengan assignment byk yang perlu di submit.. haruussslahhhh stresss kan.. takperlah, baru minor jerk.. :p

Sini ada info skit ttg tekanan darah tinggi.. mungkin leh share ngan u ollss.. aku peringkat stadium 1 (hipertensi ringan).. klik sini ...

So u olls kat luar sana, jaga kesihatan yer.. Jgn tension2.. tak elok untuk kesihatan.. tgklah aku skrang, mmg tak selesa sgt2.. Nak buat apa2 kepala asyik sangat2.. bahagian mata nie pun rasa sakit2...

ok.. bye..

Hares & Sue

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

The Journey of Suliana Shah. Design By: SkinCorner