Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2011

Cuti - cuti Malaysia - Cameron Highland

Imej
pheeeewwwiittt.. pegi cameron arrr.. hehehehe.. jakun kejap yer, almaklumlah saya ni tak pernah menjejakkan kaki disana jadi biler dpt pegi cameron tuh dah mcm kanak-kanak dpt gula2 arr.. huuhuhu.. terima kasih tak terhingga pada En. suami kerana sudi membawa kitaorang anak beranak ker Cameron.. :p

Kitaorang (saya anak beranak beserta dengan mak & adik bongsu) start gerak dari KL ke Cameron pada jam 12.30tgh, 31/1/2011. (Dari melaka kitaorang dah gerak ahad tuh, tido semalam kat umah mak di KL) Sampai Cameron pukul 6.30 petang.. lama tak perjalanan kitaorang.. mcm nak pegi ke pantai timur je kan.. banyak sgt persinggahannyer ditambah lagik dekat sejam kitaorang 'stuck' dlm jammed berdekatan ??? .. sori dah tak igt apa nama tompeknyer.. hehehehe

dah sampai terus check in di Hotel Jasmine, Brinchang.. Room: just nice .. tapi mak datookk.. tinggi giler nak pegi ke blik.. naik tangga sampai tingkat 4 dowh.. menggigil lutut.. tapi yang geram sgt, masa saya booking ari tuh dia tak…

Aduaii..

Lama benor rasanyer tak update ini belog.. masa sgt tidak mengizinkan.. mcm2 pekerjaan saya buat..tak terkejar.. dah byk citer dah hampir2 nak jadi pekasam nih.. tunggu yer u ollss.. mmg nak citer, tunggu masa yang sesuai jerk..