Pengikut

29 Jun 2009

Nyuuummmmyyyyyy...

ok kawan-kawan, entry kali nie pasal makan.. yer, makan!.. Sumer org suka makan tapi lagi sedap kalau makanan yang kita makan tu makanan freeeeee.. huhuhuh.. syokkkk!... Alkisahnyer cenggini, last weekend my Sis dengan bermurah hati nak belanja makan.. Dia suh kitaorang adik beradik pilih tempat so, we'll decide nak makan kat CHOP N STEAK RESTAURANT, KG. BARU.. Org nak belanja, pilihlah tempat yang best kan.. teringin lak nak makan western.. so CHOP N STEAK RESTAURANT lah pilihan kitaorg.. Mak ngan abah ikut jer.. tapi yang sedih, ayah Safiyyah tak dpt ikutlah.. Punyalah ramai org kat tempat tu.. So, lihat2lah gambar2 yang diuploadkan utk u all..
wuuuuuuuu.. sooddaapppp
My younger sister


Tgklah, punyalah ramai org..

eee... Orang lapau mmg mcm tu!!..

Arggghh!!.. lapau nie tunggu makanan...

Muka org kekenyangan!...
Adik2ku yang perasan cun!!.. Uwweeekk..

Cap Ibu & Anak


05 Jun 2009

Happy Birthday!!..

Nak wat announcement nih.. heheheh.. Besok, 6/6/2009 genaplah umurku 28 tahun.. oklah tuh, umur 28 tahun dah ada suami yang hensem lagi baik hati ditambahkan lagi dengan seorang anak yang comei... Alhamdullillah.. Semoga Allah merahmati kehidupanku sekeluarga, dilimpahkan rezeki, dikurniakan anak-anak yang soleh.. amin.. Hopefully, esok akan menjadi salah satu hari yang menggembirakan..

Budak Comei..

Minggu lepas masa aku berkursus di JB, aku minta adikku kirimkan MMS si budak comei nie.. Rindu gilerrr.. Rasa mcm nak terbang je balik kl masa tuh.. Lihatlah, gelagat2 budak comei nie.. aduh, setiap kali tgk gambar budak comei nie, mesti air mata nak kuar.. Rindu bebbb..

Lihatlah gigi ku yang putih hini.. hihihi..

Dah mcm lelaki lak rupanyer, rambut kena potong pendek sbb safiyyah ada ruam kat dahi..

" Helllo ibu.. Hellooo ayah.. mana ibu ayah gi nie. Nanti belikan cekelat ek.."


Hares & Sue

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

The Journey of Suliana Shah. Design By: SkinCorner