Catatan

Salam Berjumpa Kembali

Hi uolls,

Salam berjumpa kembali selepas 5 tahun mendiamkan diri di dalam dunia blogging.. hahahahaha.. aku hanya aktif di FB dan INSTAGRAM saja.. so nantikan kemunculan aku semula yer.. insyaAllah tahun nie aku ingin aktif semula menulis.. harap2 bukan hangat-hangat tahi ayam jerlah ek.. hahahahaha..Banyak cerita yang ingin diceritakan especially trip aku ke Korea Selatan November tahun lepas dan trip ke Vietnam pada April 2017. so stay tune k!...

Citer tentang kakak..

Imej
Dah lama tak update pasal anak-anak... Meh sini aku citer tentang kakak yang sudah pun berumur 4 tahun.. pejam celik pejam celik dah besau anak ibu .. dah nak jadi anak dara.. Untuk pengetahuan korang, kakak dah pegi sekolah tadika sejak Januari lepas.. Alhamdulillah, sejak pegi sekolah nie dia dah belajar banyak perkara.. sekarang nie dah reti baca skit2, mengeja pun dah pandai.. tapi biasalah still merangkak lagi.. baru 4 tahun dowh, toksahlah nak harap dia dpt catch up sumer yang cikgu dia ajau kan.. takper dia pun ada lagi 2 tahun untuk siap sedia sebelum menjejakkan kaki ke darjah satu..
Tapiiiiiii... adalah perangai dia yang kekadang buat aku jadi mcm raksasa kat umah tuh.. dah pandai nak melawan ckp kiter.. kalau aku dah tersalah ckp ker pandailah dia meng'sound' aku ... ceh!!.. pastu dah pandai ckp aku GEDIK kalau apa aku buat bagi dia marah.. amboi..amboi..amboi.. ooo anak.. mmg hilang sabar dibuatnyer.. itu belum lagi dia bercakap mcm mak nenek.. membebel tak berhe…

Kembali Menjengah..

ooo.. rindunyerrr dgn blog nie.. harap sgt dpt menulis semula.. bila lak ada masa nak mengadap blog nie... hehehehe..

Sharing is Caring..

Dapatkan ilmu tentang pelaburan dan simpanan emas (untuk masa depan korang jugak nie)


di




www.haremasue.blogspot.com

2NE1 - GO AWAY [HD]

Imej

.....

2NE1 - Go Away lyrics
[CL] Neomu chisahajana neodapji mot-hajana Jigeum jeokeungi andwae eojireoweo wae Nuga nugurang hae-eojyeo niga narang hae-eojyeo Jal saenggak-hago malhae, yeah
[Minzy] Nal ddaradanideon namja Cham gwaenchanatdeon namja Nan neo hana ddaemunae da bonaetneundae Nuga nugurang hae-eojyeo niga narang hae-eojyeo Nal eopshi jal salabwa, yeah
[CL] Tonight hapil ddo bineun naeryeo wae Nae moseup chorahaejigae [Minzy] Nal wiro hajineun ma Ee son chiweo eejae naminikka
[Bom] Nae geokjung malgo go away Jipchak eopshi sarajyeo joolgae Medal lil jul alatgaetji Yeokgyeoweo chakgakhajima
[Sandara] Deo meotjin sarang mannalgae Neol huhwaehagae mandeuleo julgae Seulpeumeun jigeum ppooniya, boy Cause love is over, love, love is over tonight
[CL] Just say what you gotta say Eojjeom kkeut-kkaji meoteopni? Fiancé? Beyonce! I'm walkin' out of destiny Chorahan holloga anin hwaryeohan solo, that's my way Modeungeol da jweosseuni oheeryeo nan huhwae an hae
Jiga deo seulpeun cheok Kkeut-kkaji meoshi.tneun…

ooo.. berjumpa dengan Maria Elena..

Korang tau semalam aku jumpa dengan retis fofularrr.. Maria Elena .. face to face ... giler wei.. siap aku beraya kat umah dia lagi tuh.. hahahahaha..
.......................






.........................................













......................











tapi sayangnyer aku jumpa dia dalam MIMPI JER... Sungguhhh... walaupun dalam MIMPI.. muka dia tatap cantik gitewww.. ;p