Nyuuummmmyyyyyy...

ok kawan-kawan, entry kali nie pasal makan.. yer, makan!.. Sumer org suka makan tapi lagi sedap kalau makanan yang kita makan tu makanan freeeeee.. huhuhuh.. syokkkk!... Alkisahnyer cenggini, last weekend my Sis dengan bermurah hati nak belanja makan.. Dia suh kitaorang adik beradik pilih tempat so, we'll decide nak makan kat CHOP N STEAK RESTAURANT, KG. BARU.. Org nak belanja, pilihlah tempat yang best kan.. teringin lak nak makan western.. so CHOP N STEAK RESTAURANT lah pilihan kitaorg.. Mak ngan abah ikut jer.. tapi yang sedih, ayah Safiyyah tak dpt ikutlah.. Punyalah ramai org kat tempat tu.. So, lihat2lah gambar2 yang diuploadkan utk u all..
wuuuuuuuu.. sooddaapppp
My younger sister


Tgklah, punyalah ramai org..

eee... Orang lapau mmg mcm tu!!..

Arggghh!!.. lapau nie tunggu makanan...

Muka org kekenyangan!...
Adik2ku yang perasan cun!!.. Uwweeekk..

Cap Ibu & Anak


Ulasan

k1m1_KaeMoS berkata…
haaa tu diaa bkan main lagi bulat mata ek si comel...
heheh memang sedap kan kat restoran tuh...
aku pnah la pegi dulu2... tapi servis cam agak lembab la [masa aku gi tu ari la... time ko neh aku tak tau la kan...]
iBu ZulFaQar RayYaN berkata…
Bs baby sitter....

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya