First story in 2010

erm.. actually aku sgt malas untuk menulis.. adakah kerana disebabkan 'pembawakan' yang aku alami skrang nie.. hahahahah.. aku takder announce apa2 pun dalam blog nie kan.. tau2 dah 'preggy'.. hehehehe.. itulah, awal januari ari tuh, aku mmg dah agak aku nie mcm mengandung.. sbbnyer simptom-simptom awal mengandung tu dah aku alami.. aku sering sesak nafas (mcm nafas pendek, selalu mengah2), masa tu aku igtkan badan aku dah naik sbb tu aku selalu mengah2, tapi mcm kerap sgt lak mengah2 tu, then dkt b**a** aku mcm sakit jerk.. masa tu diamkan lagik, then tekak nie kerap cam loya, (pernah jugak muntah).. dah sahlah, mmg aku mengandung tapi aku nakkan kepastian so aku pun belilah 'pregnancy test'.. tak dan nak tunggu pepagi, malam tu jugak aku wat.. DAH SAH!.. POSITIF!.. tak taulah sbb dah lama sgt ker camner, aku leh xcited sambil lutut menggigil cam nak sambut first baby lak.. girang tul dalam hati nie tuhan jer yang tau.. so, Safiyyah dah dpt member baru.. InsyaAllah on Sept, 2010.. Doakan kesihatan kami yer..
Sbenarnya, banyak lagi cerita yang berlaku sepanjang januari 2010 nie.. Birthday mak kesayangan aku pada 4 januari ari tuh.. just sambut sederhana jer.... pastu, paksu pun selamat menamatkan zaman bujangnya dalam umur 32 tahun dengan isteri yang sgt comel, Pn. Lily Jamaidah pada 2 Januari (nie belah kitaorang, belah lelaki.. belah pompuan dah dibuat pada 26Disember ari tuh di perak!).. walaupun wedding diaorang sgt simple tapi mmg meriah..
Apa lagik ek, oo ye.. aku pun dah start kelas balik nih.. so makin padatlah aktiviti aku.. tapi biasalah kekadang belajar time dah jadi isteri dan ibu nie sgt2lah mencabar.. selalu esok nak exam, ari ni lah terkocoh2 bangun pepagi nak study.. hahahaha.. pada sesiapa yang dah biasa alami tu, pepaham jerlah ek.. hehehehe..

Ulasan

aizamia3 berkata…
tahniah... congrat... rasa ter+uja lak bile bc en3 u nih... ekekekeke... rasa mcm nak join pun ye... wakakaka...

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya