Birthday yang telah berlalu.. heheheh

Oooo.. skrang baru aku berkesempatan untuk mengupload gambar sekitar harijadi aku yang dah lepas (6/6/2010)... aku yang telah di'celebrate'kan secara sederhana oleh family tersayang.. Terima kasih pada mak telah sponsor Pizza Hut (tukang order adalah aku and my 2nd sis).. ehehehe.. tak lupa jugekkk pada suami tercinta yang juga telah meng'sponsor'kan favourite kek dari Secret Recipe... Choclate Indulgence.. fullaweeehhh.. terliurrrr.. Lihat gambar jer lah yer..
(gambar aku potong kek telah dicensoredkan, so tidak boleh disiarkan di blog ini yer.... huhuhuhu)

Cuba anda kira lilin kek di atas.. hehehehe


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya