Pindah Umah..

Yabedabedu.. This Saturday kitaorang pindah umah.. skrang nie pun angkat barang2 yang kecik2 jerk dulu.. preparation untuk rumah tu tak banyak yang kitaorang buat lagik sbb masa yang terlalu suntuk.. nak pindah lewat lagi tak boleh sebab bulan 11 ni dah start potong so better masuk umah cepat.. betul tak?.. alah, aku pun tak kisah sgt.. nanti slow2lah buat apa yang perlu dibuat tu.. lama2 nanti cantiklah umah tuh.. Kat sini ada skit gambar yang aku amik masa kitaorang angkat barang skit2.. Nanti biler dah betul2 pindah rumah, baru aku upload gambar rumah baru kitaorang yang tak seberapa tuh.. hahahaha..

lampu-lampu dan kipas yang masih belum settle lagik..

Si kecik pun tolong gak tau.. hehehe

Ulasan

Mimy Hamid berkata…
bestnya umah sendiri...bestttttttttt
aizamia3 berkata…
congrat. 2 u... best2... rasa bangga sbb dpt beli umah sndiri dgn titik duit sndiri kan... ekekeke...

bglh alamat umah... t time cuti blk kg leh singgah... ngeh3x...
Saifura berkata…
wahhh..sabtu nanti kitorg dtg umah akk..
tp kitorg dtg tolong tgk je bole ey?
lalala..
iBu ZulFaQar RayYaN berkata…
cantek umah u..design lebih kurang umah i kot....
HaReSuE berkata…
to Mimy Hamid : mmg best dok umah sendirik, lagi bessttttt sbb dkt ngan ofis aku.. tak sampai 15 minit pun.. hahahah..

to aizamia3 : tq..tq.. hehehe.. eh kak, silap arr.. nie hasil titik peluh suami i.. dia punya rumah tapi i menyumbangkan barang2 dalaman rumah tu jerk.. hahahahaha.. ermmm.. (sambil tangan letak di tepi mulut) saya kan isteri dia so lebih kurang mcm harta saya gaklah tu.. huhuhuhu.. (betul tak syg?!!.. jgn marah ek!.)

to saifura : ooo.. datanglah beramai2.. leh tolong angkat barang.. nak tgk jerk?!!.. boleh..boleh...takper, kita org pompuan tak payah wat per2.. org laki jerk yang kena wat koje..
HaReSuE berkata…
to iBu ZulFaQar RayYaN : cantek ker?!!.. tq..simple jer rumah nie.. takder pattern sgt.. biasa2 saja..
HaReSuE berkata…
ooo lupa lak, kak maz kalau nak alamat nanti sms saya ek.. mana leh kasik alamat kat sini.. kang ada yang datang serbu umah i laks..
Saifura berkata…
huhu..itu 1 idea yg bernas..mcm beras bernas plak..ade kene mengena ke?
Selly Buke berkata…
tahniah gak sebab dh masuk umah baru... yang penting dah pindah. tang isi perut tu takper.. leh buat later2.. akak dulu pun masuk cuma ada katil jer.. pastu baru beli ckit2.. mesti seronot.. hati berbunga2 kan.. hehe
HaReSuE berkata…
to Saifura : erm.. kat umah akak pakai beras bernas.. oklah tu, ada kena mengena.. hahahhaha

to kak Selly Buke : TQ kak, mmg akak memahami.. mmg hati nie berbunga2, kembang kuncup cam morning glory.. hahahaha

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya