Rumah Sewa yang akan ditinggalkan..

Huhuhu.. tajuk N3 kali nie mcm sedih jerk kan..
Actually, kitaorang dah dpt kunci untuk menduduki rumah baru..
Tapi kitaorang decide untuk duduk selepas raya nanti..
selepas menyelesaikan apa-apa yang patut diselesaikanlah.. (amender aku ckp nie)..
lagipun paham-paham jer lah, bulan puasa hampir menjelma, dgn nak raya lagik..
So lepas raya ada lah masa yang sesuai untuk pindah rumah..

Tapi.. ada perkara yang menyedihkan selain
dari meninggalkan rumah sewa yang banyak berjasa kepada kitaorang...
Pengasuh Safiyyah mintak untuk
mengasuh Safiyyah hingga hujung bulan ini saja..
Sebab dia dah dpt kerja ...
Aduh.. pening kepala den!!..
Saperlah yang nak jaga anak den nie..
Masalah ini harus diselesaikan sebelum hujung bulan ini jugak!!

Inilah rumah sewa yang banyak berjasa kepada
kitaorang sejak aku dapat
bertukar tempat kerja di Melaka nie..
(Khas untuk Tuan Rumah : En. Mohd Helman Md Esa,
Terima kasih banyak-banyak kerana sudi untuk
menyewakan rumah kepada kami sekeluarga..
Jasamu akan dikenang selamanyerr..)



Ulasan

iBu ZulFaQar RayYaN berkata…
tuh hannah sedang mengenang sentimentak value dia kat rumah dia lah tuh..terjenguk2...hehehe
HaReSuE berkata…
itu bukan terjenguk2 lagi dah tu.. siap main pasir dpn rumah.. eeee.. geram.. geram...

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Autumn Korea November 2016 - Day 1

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya