Bergambar sakan..

Semalam aku ngan anak ke Tesco, Melaka.. pastu ada promosi dari tesco kerjasama dengan Tot R Us.. Berbelanja di Tesco sebanyak RM50 keatas then dapat satu gambar anak secara percuma.. Wahh.. bestkan.. apa lagi, jgn ketinggalanlah.. Memula saja tgk budak2 ni bergambar pastu kan mcm best jerk.. apalagi, aku seret (?!!) Safiyyah bergambar skali.. siap sewa baju kat situ (RM10).. Kalau ada gambar yang kita berkenan, bolehlah beli gambar2 tu.. Kalau nak sumer gambar harganyer RM68 free baju sewa.. kalau tak satu gambar sekeping RM10. So aku berkenan 3 gambar nie jerk.. Tgk arr.. ooo sebelum terlupa, promosi nie sampai 29 November 2009 yer.. Hanya di TESCO sahaja.. (Seluruh Tesco ke hanya di Tesco Melaka, aku tak sure lah)..

Ulasan

aizamia3 berkata…
lagi skali comei...

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya