Makan...

Jumaat lepas 30/10/09 - kitaorang gi makan asam pedas kat mana tah tempatnyer.. aku dah lupa.. hahahaha.. Yang aku tau kat Kota Laksamana, alah on the way nak ker "Eye on Malaysia" tu.. Tempat nie di"suggest"kan oleh kawan hubby ku, aku makan asam pedas.. sedap gak.. masa tgh makan tu, satu rombongan (tak tau arr dari mana) datang makan kat situ.. rasanyer tempat tu mmg terkenal lah ngan kesedapan asam pedasnyer tu.. Kalau u ollss ada kelapangan dtg ke Melaka, mehlah dtg ke sini.. (huhuhu.. promote nih) tapi ingatan, saper2 yang tak reti nak makan pedas, jgn berani2 mencuba sbb asam pedasnyer perggghh.. pedas giler..
Sila abaikan gambar si comel itu kerana dia sedang melakonkan babak yang tak sepatotnyerr.. huhuhuhu.. konon2 jerk leh makan sambal tu..

Ulasan

Saifura berkata…
huhu..
dulu ms bercinta slalu mkn sini..
skang da xgi sb mak msk kat umah..
huhu..
mmg best..

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya