Poyonyerrr...

Hahahaha.. Selasa, 3/11/09 ari tuh aku cuti sbb nak study tuk exam keesokan harinyer.. Pagi tu aku terima panggilan dari Kak Zie, ex-ofis mate aku dari MQA.. Dia bagitau adikku masuk paper kosmo.. (Dalam pikiran aku, alah takat gambar kecik-kecik terselit2 tak heranlah aku).. Rupernyer dia ckp satu mukasurat citer pasal adikku yang ketiga nih.. Per lagi, berkobar-kobar lah jugak pagi tu aku ke 7-E tuk beli paper kosmo.. Tak menyempat, masuk keta aku terus selak... Selak punyak selak, jumpa gambar dia.. Mak datuk, mmg betul arr satu mukasurat tu citer adik aku nie hah.. Mcm nak muntah lak.. hahahahahha.. Apa lagi, sesi ngumpat2 berlaku antara aku ngan adikku yang no.2 melalui sms bagai nak rak kitaorang mengumpat.. hahahahaha... (Apa?!!.. Kitaorang cemburu?!! ooo.. tak sesuai ek... tidak mungkin, jauh sekali arrr.. :p) Tapi oklah tu, sekurang2nya citer dalam paper tu pasal dia buat kerja berfaedah bukannyer citer kena tangkap or what something yang memalukan keluarga.. tu dah cukup baik lah tu.. Story dia tu pasal dia menari tarian 1 Malaysia di Lot 10 sempena event apa tah anjuran Kementerian Pelancongan.. hihiihih..

Ulasan

girl_hippies88 berkata…
mmg poyos aku... ahaha...
ape yg korg ngumpat psl aku ha???
xksah la ape korg nk ckp.. aku pduli ape.. hehe... ni kira rezeki kot... aku pun xsngka satu page reporter tu wat.. ingt kecik je... skali aku buka paper satu page... hahaa.. klakar sungguh...

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya