Hasil Kerja tangan Hannah Safiyyah dari Taska

Kat bawah nie adalah hasil kerja tangan Hannah Safiyyah yang ke-4 di taska.. Bagus jugak taska nie, mcm2 perubahan berlaku semenjak safiyyah dimasukkan ke taska nie.. Yang paling ketara, dia suka menyanyi.. hahahahaha.. mcm2 lagu ada, 'air pasang dalam', ayahku pulang dari kota, burung kakaktua, twinkle2 little star, london bridge is falling down, ibu, ibu.. engkaulah ratu hatiku, mcm2 lagilah.. tapi nak tau apa lagu favourite dia.. lagu 'air pasang dalam' ... ari2 kalau amik dia confirm lagu nie yang dia nyanyi.. oooo jgn tak caya jugak lagu negaraku pun dia tau.. belum lagi suh dia joget lagu chicken dance.. heheheheh.. hasil2 yang lain nanti aku tunjuk lagik ek.. ini pun sbb ayahnyer yang upload, kalau idak.. mmg tak ujudlah entry nie.. hahahahahaahha..


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya