Hi-5

Korang tengok gelagat anak2 aku nie.. Mcm paham jer citer yang ditengok tuh, tapi mmg citer nie buat budak2 hayal.. siap dengan lagu2 yang comel.. Kalau nak tau, tiap2pagi nak kejutkan kakak mesti aku ckp aku nak bukak citer high5, confirm bangun punyer.. takder nangis2 pun.. terus ngadap tv tgk citer high5..






Ulasan

aizamia3 berkata…
jangan kata budak2, akak pun suke.. ai kan remaja purba.. hahaha...
Haresue berkata…
yeker?.. saya biasa2 jerk tgk.. sbb budak dah tgk, dengan kiter terbabit sama..
PynGees berkata…
sue..betul la...si Qhaleef pn sama..hari2 celik mata mntk nk tgk Hi5...mmg dh beli CD dia..tp yg CD tu dia dh x mo..now tiap pg...bkk kt TV jerk..dri kul 7.00 tuh melopong la dpn tv smbl tunggu we all siap2..klu kena mood ok..smbl minum susu smbl joget sama... dh pndi smbg lagu dh..kita sebut 1234..cpt2 dia ckp Hi5!..mak bpk pn tmpng sekaki..he..he..nnt leh gengkan ngan safiyya & hafiey nih...
Haresue berkata…
hhehehehehe..mcm2 karenah budak2 nie kan.. ada masa bertukar2 dia punya favourite.. biler dah bosan, citer lain lak yang dia suka.. buat masa nie, hi-5 masih dia suka, yang citer upin ipin dah tgk balik.. ari tuh dah stop, kali nie dia dah jumpa dvd upin ipin balik.. jadi dia nak tgk byk kali dalam satu ari... maknyer yang naik boring..

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya