Last weekend Activities..

Minggu lepas, petang Jumaat tuh aku amik half day semata2 nak hantar mak aku ke Stesen Komuter Seremban (untuk mengelak dari kesesakan jalanraya akibat roadblock yang sgt byk.. bak kata adik2 aku lah kan).. sian mak, haruslah bersesak menaiki komuter Seremban ke Sentul.. Jam 8 malam baru sampai.. Kalau ikut hati mmg nak hantarkan, tapi adik aku ckp roadblock byk pastu jalan dah start jammed (entah iyer, entah idak).. tapi masa on the way nak ke Seremban pun mmg ada roadblock..

Pas lihat mak dengan selamatnyer naik komuter, kitaorang pun jejalan cari makan di area Seremban.. Lagipun kalau tak hantar mak ke Seremban pun mmg kitaorang akan ke Seremban untuk hadir majlis pertunangan sepupu suamiku keesokan harinyer.. Dah alang2 ada area bandar seremban nie, aku ajaklah suamiku ke tasik yang berdekatan ngan masjid negeri, aku tak tau nak ckp area mana tapi yang pasti dekat lah ngan Allson Klana ngan Royal Aldephi Hotel.. saper duk seremban tau lah tasik mana yang aku ckp nie kan.. Dulu, masa duk Seremban (masa baru kawin) takder ati langsung nak jalan2 kat tasik nie, walaupun hari2 kitaorang lalu tasik nie nak balik ke rumah.. huhuhuhuh.. Korang layan jerlah gambar2 anak beranak nie yer..










budak bucuk yang tgh selesema..

Ulasan

PynGees berkata…
sue,

tumpang happy tgk budak2 dh recover...Alhamdulillah
Haresue berkata…
Terima kasih kak..

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya