Gadget zaman sekarang..

Wahhhhhhhh, zaman sekarang nie aku tgk macam2 gadget terkini yang canggih manggih melambak2 kat pasaran.. Seronok dan teruja aku tgk tapi just tgk jer lah.. nak memiliki jauh sekali.. hahahahaha..:p

Aku nak share ngan korang gadget apa yang aku suka tgk tapi tak mungkinlah aku akan membelinya.. Bersyukur jer lah apa yang ada nie.. Apa pun tak bleh!!!.....ishhhh!!

Samsung Galaxy S II

Ipad


Notebook brand Sony VAIO pink colour maaa...

DSLR apa2 brand ok..
tapi kan DSLR nie termasuk gadjet gak ker?..
confuse.. huhuhuhu..
Tak reti guna pun tapi suka tgk.. ;p

GADJET APA KORANG SUKA?? KASI TAU LEH?..

Ulasan

aizamia3 berkata…
akak lagi suka kalau dapat free..
Mimy Hamid berkata…
semua ko suka aku suka...tapi nak beli hmmpikir 2 kali..bonus la kot...itupun tak beli sue..pakai je apa ada...aku pentingkan cash money yg byk dari tukar gagdet
Haresue berkata…
Kak masz : haahahha.. saya apatah lagi kak oiii kalau dpt free.. 10 hari tak tido dok belek barang2 tuh..

Mimy Hamid : erm.. tau takper.. pakai jer lah seadanyer walaupun dalam hati nie tuhan jer yang tau betapa ngidamnyer aku dengan barang2 tuh.. hahahahahah..

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Citer tentang kakak..

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya