Mcm mana nak tangkap gambar waktu raya kalau dah tak reti duk diam2.. ;p

Erk.. camner nie korang.. confirm payah nak amik gambar cantik2.. mesti gambar raya byk kuar gambar candid jerk.. ini mudak sudah tak reti duk diam2, manyak lasak oooo... tapi biarlah dia lasak kan, itu dah menunjukkan perkembangan diri dia.. Tapi mcm confuse arr, apasal badan aku tak kurus2 ek.. Orang ckp kalau budak tgh lasak, mesti badan ibunyer akan kurus sbb maklumlah budak dah tak reti duk diam, confirmlah kita nak kena tengok sentiasa.. belum lagik time dah dapat kaki of course lah harus main kejar2 sana sini kan.. huhuhuhuhu... ;p

Pagi tadi aku saje testing baju raya mudak tenit nie sambil tuh try lah snap2 gambar dia.. perghh.. payah tul nak bergambar.. Dari berpuluh2 kali snap cuma satu -dua jerk yang cantik.. yang lain sumer gambar tertarik-tarik cam muka hantu.. isk..isk..isk.. Adik ooo adik, jgnlah time raya kang dia wat hal plak.. time nak amik gambar family dia buat perangai.. perggghhhh.. camno tuh.. Korang ada pengalaman cenggini?.. apa korang wat?.. ada tips... kasilah tau?!!..

Korang tengok nih!!..


P/s : Setiap pagi raya harus celebrate bday budak tenit yang bernama HAFIY SYAHMI.. sbb kalau ikut kalendar islam, tarikh lahir budak tenit nie 1 Syawal.. ;p

Ulasan

Mimy Hamid berkata…
hensem boy...comel..aku suka
Haresue berkata…
hheheheh.. bakal anak ko pun nanti comei gak.. yang penting careful bebyk2..

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Autumn Korea November 2016 - Day 1

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya