Saya comel ker?!! ahaks..

Petang tadi bukak blog nie then nampak kat shoutbox msg dari Zuryn Zakaria..

"Kakak comel! check blog saya: ada entry khas utk akak (100th followers)" http://niazurynazureen90.blogspot.com/2011/08/award-for-100th-followers.html

Kebetulan blogwalking kat blog si Zuryn nie, then teruslah follow..
Tak sangka plak jadi follower yang ke100..
Apa2 pun terima kasih yer Zuryn bagi award nie akak..
I likeeee.. :)
Later Zuryn leh call akak kak Sue yer..
daaaaaaa....

Ulasan

Zuryn Zakarya berkata…
hi kak sue..
ha..saya da taw nak panggil apa da kat akak..hehehe^^!
erm,sama2 kak sue :)
tapi sorry kak sue
award tu ala2 kadar je
zuryn tak berapa pro edit-mengedit ni
hehe,betullah kak sue comel..
(sumpah tak tipu..) :D
Apa2 pown thanks sbb follow blog saya
Haresue berkata…
hi zuryn..
Kira dah baguslah tuh bagik award.. cantiklah tuh, dah mcm pro lah..
tq to you too zuryn sbb follow blog kak sue..

Catatan popular daripada blog ini

Produk Kecantikan Yang Menyusahkan..

Autumn Korea November 2016 - Day 1

Bijak Atur Masa demi Rumah tangga dan Kerjaya